DRØMMEN

Drømmen om at bygge huse, som ikke kun skulle være til os selv, har levet i os i 20 år. Det første byggeprojekt, startede Gildo i 2001, hvor han fik opført en luksuriøs villa med pool, tilstødende gourmetrestaurant og Relaîs.
I slutningen af 00’erne blev det hele solgt, med stor succes.

Den grundlæggende mekanisme og drivfaktor – om man ønsker sig at bygge et hus eller bygge en restaurant – er den samme: Det kræver mod, tro og handling. Og endnu mere af det hele, når man beslutter sig for at starte en ny karriere, omkring halvvejs i livet.

Springer man ud i en ny karriere halvvejs i livet, er man følgeligt mere forsigtig, end man ville have været da man var helt ung. Og man er mere varsom, end man er når man navigerer i  kendte farvande. Derfor, varsomt og med livrem og seler, besluttede vi henover en årelang periode, at ville forfølge vores byggedrømme.  Årene blev både 2013 og 2014, før vi så startskuddet på det der i dag er blevet til:

HUS I ITALIEN

‘HUS I ITALIEN’ ETABLERES

I løbet af 2013 og 2014, kørte vi land og rige rundt i de smukke umbriske og toscanske landskaber, for at kigge på huse og grunde til salg.

Det tog os lang tid, at finde noget som var rigtigt for os. Det skulle nemlig både være rigtigt for vores pengepung, men samtidig ligge i et godt og velrenommeret område. Endelig kom vi til Castiglione del Lago, Loc. San Fatucchio i Perugia-provinsen i Umbrien. Her forelskede vi os i en gammel, ubeboelig og forladt mindre ejendom – det var faktisk det man kalder en Capanna – så noget i stil af stald eller overdækket opbevaringsareal. Dog med tilladelse til beboelse. Og så på en grund med 14 oliventræer. Og fire stykker land som var til salg – tre af dem med byggetilladelse – lige ved siden af.

Vi havde dengang ingen mulighed for at købe det hele og startede derfor med capanna’en og de 14 oliventræer, som skulle blive forvandlet til vores eget private drømmehus. Alt imens vi drømte videre om en dag, også at kunne købe de øvrige omkringliggende stykker land.

Beautiful vase red

DET NÆSTE VIGTIGE SKRIDT

Først henover julen 2019, tog vi nok mod til os til at tage det næste vigtige skridt.
Det var nu blevet muligt for os at købe de omkringliggende stykker jord, så vi slog endelig til, købte ind og etablerede ‘Hus i Italien’.
Dengang kom vi således så tæt på drømmen, som vi kunne komme, før det hele blev til virkelighed. Det var derfor med stor entusiasme, spænding og taknemmelighed, at vi lidt over et år efter, d. 23. janaur 2021, kunne åbne ‘Hus i Italien’. 

HUS I ITALIEN

Vi har nu to ben at gå på:

Vi kan fungere som projektvejleder for familier, som ønsker at bygge hus i Toscana eller Umbrien i Italien. Det vil sige, vi er bindeleddet mellem familien i Danmark som ønsker huset opført, og hele det apparat som skal aktiveres og følges i Italien, for at drømmen går i opfyldelse.

Og så har vi vores projektsalg i Castiglione del Lago, hvor man kan købe sig ind alene eller sammen med andre familier.

VI KAN HJÆLPE DIG MED AT BYGGE DIT HUS I UMBRIEN & TOSCANA