Vores kunder har med sikkerhed et kæmpe feriehjerte, elsker Italien & ønsker Sig feriehjem, netop her

Hvem mon du er

Nu ved du lidt om, hvem vi er. Og vi tænker nu, hvem mon du er? Vi forestiller os, at du har et kæmpe feriehjerte, elsker Italien og ønsker dig et feriehjem, netop her. At du har brug for et sted, at komme tilbage og hjem til, igen og igen. Et sted du kan forbinde til. Et sted hvor du kender alle ubekendte. Èt sted – eller flere, i Italien.

Måske eneste feriehjem – og måske ikke

Måske vil et hus – eller flere – i Italien være dit eller dine eneste feriehjem – og rigeligt for dig. Eller måske har du allerede andre feriehjem, andre steder i verden – eller i Danmark. Og måske har du ikke andre feriehjem, men rejser generelt til andre steder i verden, på ‘almindelig’ ferie. Og ønsker nu ‘una seconda casa’. Så altså et ‘ekstra’ hjemDet vil sige, dét hjem du kommer tilbage til, på samme måde som du kommer tilbage til hjem, derhjemme i dit eget land. 

Stor fan af deleøkonomi

Er du tiltrukket af et af vores delekoncepter, er du selvfølglig stor fan af deleøkonomi. Du synes nok også at det er rart, at have nogen at dele huset med. Både fordi at det så bliver brugt og ikke står tomt. Men også fordi, det skaber et fællesskab. Du har nogle andre at være fælles med, omkring det at eje et hus i Italien. Måske lærer I også hinanden at kende privat. Eller måske kender I allerede hinanden.

Det må gerne være let og bekvemt 

Det er en stor ting at blive reel husejer af et hjem. Endda udenfor Danmark. Så alt må da gerne være gjort let! Med det i mente, synes du med stor sandsynlighed også, at det er vældig rart, betryggende og ikke mindst yderst bekvemt, at andre har tænkt på alle detaljer. Gjort alt benarbejdet. Og sørget for, at du ikke behøver gøre andet end at planlægge din næste rejse for dig og dine kære. Slappe af. Nyde livet. Tiden. Huset, Landet – Italy! Og kærligheden.

VI KAN HJÆLPE DIG MED AT BYGGE DIT HUS I UMBRIEN & TOSCANA