dele Koncept er

Klimavenligt og bæredygtigt

Økonomisk attraktivt

Nemt og overskueligt

og så sørger vi for alt, når du køber hus i Italien

Deleøkonomi er bæredygtig og klimavenlig

Deleøkonomi når det er allerbedst

Om du ønsker at købe gennem Hus i Italien, for at slippe for alt det besværlige, fordi prisen er attraktiv, fordi du har sigte på at fremme en bæredygtigt kultur, eller det hele, er Hus i Italien-konceptet præcis det man leder efter og det man får: 

Med Hus i Italien er det ikke spor besværligt. Den besværlige del står
vi nemlig for. Og at det herudover både er bæredygtig og klimavenlig økonomi, er faktisk ganske simpelt. 

Bæredygtig økonomi er klimavenlig økonomi.

  • Bæredygtig økonomi er klimavenlig, ressourcer optimeres
  • Klimavenlig økonomi er deleøkonomi, ressourcer optimeres
  • Deleøkonomi for dig og mig; feel-good og attraktive priser

Derfor er det så genialt!
Og du kan jo alligevel ikke holde ferie året rundt. Er det ikke rigtigt?

Projektsalg - Castiglione del Lago, Loc. San Fatucchio

Lækre & funktionelle kvalitetshuse

I Castiglione del Lago, Loc. San Fatucchio, i Perugia-provinsen, har vi lækre og funktionelle kommmende kvalitetshuse til salg i kategorierne 

  • Parfamilie+2 (Par2) (4 faste sengepladser)
  • Family (6-8 faste sengepladser)

Projektsalg: 

Husene sælges som projektsalg og er således ikke opført på forhånd. Derfor leder vi efter dejlige familier, som til minimum har det til fælles med hinanden, at de kan se det geniale i at dele samme bolig med hinanden, på skift. Det er dog også muligt at købe et helt eller halvt dobbelthus alene. Vi har interesserede købere i begge kategorier, Par2 og Family, og forventer at det næste byggeri går i gang januar 2024.

 

Prototype

Se billedgalleri af hvilken stil husene opføres i under et hus er blevet til

Familierne ejer selv husene

Når familierne er samlet og hver familie har skrevet under på huskøbet og indbetalt købesummen, går selve byggeriet i gang. Hus i Italien ejer ikke på noget tidspunkt husene. Det gør familierne selv. Alle familier lærer hinanden at kende, inden den endelige tiltrædelse af købsaftalen, så man selvfølgelig ved hvem man kommer til at dele hus med. Driften af ejendommene står Hus i Italien for i en indledende og begrænset periode. Når perioden er overstået, kan familierne beslutte, om de fortsat ønsker Hus i Italien som administrator eller om de ønsker at gøre brug af en anden.

Nemt og overskueligt

At købe hus gennem Hus i Italien, er nemt og overskueligt. Vi sørger for alt, når du køber hus i Italien.

Stor værdi for pengene

Regnestykket

Vælger man at blive Hus i Italien-husejer, får man i deleøkonomiens ånd,
meget mere for pengene, end man ville få, hvis man selv skulle betale hele husets værdi.

Når fire familier går sammen om at købe et hus, f.eks. til en værdi af 6.000.000 danske kroner, betaler hver familie en fjerdedel, altså 1.500.000 danske kroner. 

Det vil for mange være attraktivt kun at skulle betale en fjerdedel af en given værdi, og alligevel få adgang til de fire fjerdedele – et helt hus.

Hver familie betaler altså en fjerdedel, men får bolig for fire fjerdedele – og således får man værdi for det fulde beløb, som familierne tilsammen betaler.

Når man på skift deler 52 potentielle ferieuger med andre familier, er der et naturligt loft for, hvor mange uger man kan komme afsted. Vi har udviklet et pointsystem.

Besøg os i Villa Uliveto og mærk området inden du køber

Vi har bygget Villa Uliveto som består af to junior suiter med plads til to personer i hver og med selvstændige køkkener, bad og toilet. Junior suiterne har hver en lille terrasse med havemøbler og deler herfra udsigt over husets egen lille olivenlund og private pool, som kun junior suiternes gæster deles om.
Lej dig ind i minimum tre dage, så du både får en klar fornemmelse af husets standard og de byggematerialer vi bruger og så du kan mærke det område vi befinder os i, på helt nært hold. Køber du dig efterfølgende ind i vores projektsalg, refunderer vi hvad der svarer til værdien af tre overnatninger i Villa Uliveto. 

Pointsystem
STOR VÆRDI HVOR MANGE KAN VÆRE MED​

I begge kategorier, er der gjort plads til gennemsnitligt 10 uger per familie (minimum 7 og maksimum 14 uger).

Selvom det måske kunne være dejligt at holde ferie året rundt, er det nok de færreste som kan gøre det.

Det er vores vurdering, at de færreste familier har behov eller mulighed for at holde mere end 7-14 ugers ferie. Antallet af potentielle ferieuger kontra investeringens størrelse er således også en afgørende faktor for den attraktive købspris i Parfamilie+2 og Family-kategorierne: Skulle der have været plads til flere ferieuger, ville prisen have været højere.

Vi ønsker at matche et prisniveau og et feriebehov, hvor mange vil kunne formå at være med. 

Det bliver til: Stor værdi hvor mange kan være med.

 

HUS I ITALIEN

Et hus bliver til

Her er før-billeder fra vores eget ‘seconda casa’, netop i San Fatucchio i Castiglione del Lago (også det hus man kan se under prototype/i hvilken stil de nye huse vil blive opført. Det er en ubeskrivelig fantastisk følelse, at kunne følge med i hver mursten, som bliver lagt.

Vi ejer stadig huset her og nyder det i fulde drag, når vi er her på ferie. Så bliver du medejer af et af de nye feriehjem vi skal bygge på grundene ved siden af, bliver vi faktisk naboer!

VI KAN HJÆLPE DIG MED AT BYGGE DIT HUS I UMBRIEN & TOSCANA