Bolig i italien

Vi har grunde til salg som vi sælger som projektsalg, i Castiglione del Lago, i Perugia-provinsen i Umbrien. Det er muligt at købe sig ind på delekoncept eller som selvstændig familie. 

Det er også muligt at få bygget eget hus gennem os i Umbrien eller Toscana

Projektsalg – deleøkonomi

Er man interesseret i delekonceptet, bygger vi et dobbelthus med plads til i alt 8 familier, fire familier i hvert halve dobbelthus. Hele huset er 150 m2. Hvert halve dobbelthus det halve, det vil sige 75 m2. Byggerierne er ikke påbegyndt endnu, de påbegyndes, når alle familier er fundet.

Boligerne er egnet til det vi kalder ‘Parfamilie+2’, de er nemlig indrettet med stue, spisekøkken, to badeværelser og to soveværelser, således med fire faste sovepladser. Dog med mulighed for ekstra opredning i stuen. Det vil sige, boligerne henvender sig enten til par i alle aldre, som gerne vil have plads til at kunne tage et vennepar eller to familiemedlemmer med på ferie. Eller til en familie bestående af to forældre og to børn, store som små. 

Projektsalg – egen økonomi

Er man interesseret i at købe sig ind som en enkelt familie, er der både mulighed for at købe sig ind i et hus i samme kategori som ‘parfamilie+2’ og ‘family’. Når man køber sig ind alene, er alle udendørsarealer som hører til huset, det vil sige terrasse, swimmingpool, have og parkering, ikke noget man deler med andre.

Også her egner huset sig i ‘parfamily+2’-kategorien til mindre familier eller par som vil have et enkelt vennepar eller to, med på ferie, mens ‘family’-kategorien egner sig til større familier. Eller ferie med flere forskellige venner. 

Se hvad de forskellige kategorier betyder længere nede på siden.

Besøg os i Villa Uliveto og mærk området inden du køber

Vi har bygget Villa Uliveto som består af to junior suiter med plads til to personer i hver og med selvstændige køkkener, bad og toilet. Junior suiterne har hver en lille terrasse med havemøbler og deler herfra udsigt over husets egen lille olivenlund og private pool, som kun junior suiternes gæster deles om.
Lej dig ind i minimum tre dage, så du både får en klar fornemmelse af husets standard og de byggematerialer vi bruger og så du kan mærke det område vi befinder os i, på helt nært hold. Køber du dig efterfølgende ind i vores projektsalg, refunderer vi hvad der svarer til værdien af tre overnatninger i Villa Uliveto. 

arancia

APPELSIN

ASSISTANCE VED KØB AF BOLIG PÅ EGEN HÅND

Er du på egen hånd, og føler du har brug for assistance i forbindelse med køb af bolig i Italien?

Måske har du selv fundet din drømmebolig, men har svært ved at komme videre fra hvor du befinder dig nu?

Måske kunne du godt tænke dig at finde din
drømmebolig, men ved ikke hvor du skal starte?
Eller måske har du bare brug for lidt hjælp generelt.

Måske vil vi have mulighed for at være til rådighed.
Kontakt os uforpligtende her, så finder vi ud af det sammen.

VI KAN HJÆLPE DIG MED AT BYGGE DIT HUS I UMBRIEN & TOSCANA