Investering, afkast og avance

Investering

Når man beslutter sig for at investere i fast ejendom, tænker man i sagens natur i fremtidigt perspektiv; er det nu også en god investering man gør sig? Her ville vi ønske at kunne spå om fremtiden. Men det kan vi ikke og får derfor svært ved at gisne om, hvor stort eller småt et givent afkast vil kunne være, når man en dag ønsker at sælge igen. Griber vi i egen barm, kan vi fortælle, at vi ikke selv har investeret i vores feriehjem, med et givent afkast for øje. 

For os var det vigtigste investeringen i krop, sjæl og livskvalitetet, hvor dét at have at dejligt feriehjem at tage hen og hjem til i Italien, var hele investeringen værd i sig selv.

Belæg for tro på afkast

Skulle vi formå at tjene penge på investeringen af vores feriehjem, er det som man siger på italiensk, absolut ‘ben venga‘, som betyder, noget i retning af, at det da vil være dejligt – rigtig dejligt.

Og det har for nuværende vist sig, at vores bolig er steget. Det vil sige, der er naturligvis mulighed for at hente et afkast hjem, i forbindelse med frasalg, men det kan vi i sagens natur ikke vide om vil ske. Når vi ser på niveauet af gensalg hos nogle af de andre virksomheder på markedet i Danmark, som også sælger ferieboliger til forskellige familier på samme måde som os, ses en relativ pæn stigning. Herudover viser historien i markeder som vores, at fast ejendom, afhængig af inflation, stiger kontinuerligt.

 

Avance

Der betales som udgangspunkt ikke avanceskat i Danmark, af eventuelt afkast i forbindelse med frasalg af feriebolig i Italien.

Men der betales skat af eventuel gevinst, hvis man sælger mindre end 60 måneder efter man har købt. 

Administrativt og løbende opfølgning

Administrativt

Hus i Italien står for al kontakt til de mange forskellige samarbejdspartnere (revisorer, advokater, notar, landmåler, forsikringsselskaber, forsyningsselskaber mv.), som opgaverne omkring byggerierne, skal løftes sammen med. Og vi står for al planlægning, logistik og udførelse i forbindelse med samme. 

Vores husejere kan til hver en tid få indblik i hvor og hvor langt vi befinder os i de forskellige processer, ved at kontakte os.

Løbende opfølgning

Vi sørger også for den løbende opfølgning med vores husejere. Der vil være et digitalt forum, hvor alle ejerne kan følge med i byggeriet på tæt hold. Og så snart tiden tillader det, vil der blive planlagt besøg, hvor vi sammen rejser herned, så man også får mulighed for at opleve processen på nært hold. Og ikke mindst får mulighed for at begynde at udforske sit nye hjemme-nærområde. 

HUS I ITALIEN

Et hus bliver til

Her er før-billeder fra vores eget ‘seconda casa’, netop i Castiglione del Lago, Loc. San Fatucchio. Det er en ubeskrivelig fantastisk følelse, at kunne følge med i hver mursten som bliver lagt.

Vi ejer stadig huset her og nyder det i fulde drag. Så bliver du medejer af et af de nye feriehjem vi skal bygge, på grundene ved siden af, bliver vi faktisk naboer!

VI KAN HJÆLPE DIG MED AT BYGGE DIT HUS I UMBRIEN & TOSCANA