Vi sælger lykke og drømme

Hus i Italien skal du vælge, hvis du er lige så forelsket i Italien som vi er. Og således allerhelst bare helst vil til Italien, hver gang du skal på ferie. Eller i hvert fald de gange du rejser på ferie i dit eget hus eller dele-hus. 

Hus i Italien skal du vælge, hvis du leder efter et sted, hvor du enten ønsker at komme tilbage til det samme sted, hver gang du er afsted, eller ønsker at komme tilbage til samme huse fordelt forskellige steder i Italien. Vi er for dig, som lige nu, holder allermest af at holde ferie i dejlige og vante omgivelser. For dig, som helst ikke vil have for mange nye overraskelser. For dig, som gerne vil have ro på. 

Hus i Italien er for dig, som ønsker det gode, gamle og genkendelige. 

VI SÆLGER LYKKE OG DRØMME​

Hvis man kan pakke lykke og drømme ind sætte det til salg og sælge det, så er det indbegrebet af hvad vi gør. 

Vi sælger lykke og drømme. De drømme du har om et vidunderligt feriehjem i det italienske, indfrier vi. Lykken følger 

Italien - så ofte som muligt

I forhold til delehuse, er der udover os et lille selektivt udvalg af dygtige virksomheder, som laver det samme som vi gør. Og som kan hjælpe med at finde fantastiske boliger rundt omkring i verden. Det er de rigtig dygtige til. Men det er netop i flere forskellige lande. Med flere boliger at skulle forholde sig til.  

Hvis du helst vil have en delebolig med andre gode familier, flere forskellige steder i verden, så skal du ikke vælge Hus i Italien. I denne omgang. 

Men du skal helt sikkert vælge Hus i Italien hvis du bare så ofte som muligt, bare helst vil til Italien og derfor leder efter et feriehjem i Italien. Eller flere, rundt omkring i Italien. 

Vi øver os på at blive Danmarksmestre

Hos Hus i Italien, øver vi os på en særlig kompetence. At blive danmarksmestre. Når det kommer til at finde grunde og bygge lækre, høj-funktionelle kvalitetsboliger til dejlige familier, som ønsker at købe feriebolig. Som de kan dele med andre dejlige familier. I Italien. Og kun i Italien. Italien er vores spidskompetence. 

Ok til et hus i Italien. Men...

Hvorfor vælge lige præcis os?

.Vi tror på at vi først og fremmest har et iboende fortrin i kraft af vores nationalitet: Vi er et dansk-italiensk familie. Det vil sige, vi har hver for sig, men også sammen, et indgående kendskab både til dansk og til italiensk kultur. Vi kender Italien to bits. Vi taler naturligvis både italiensk og dansk. Forstår både hvad der siges og skrives mellem linjerne. Hvad som stiltiende bliver sagt. Og hvad som aldrig kommer frem i lyset. Vi er et selvstændigt erhvervsdrivende par. Det har vi været i årtier. Og vi er købmænd. Vi ved godt hvad tingene skal koste. I Italien. 

Indgående geografisk kendskab og vigtigt netværk

At kende Italien to bits. Hvad mener vi egentlig med det? 
– At vi udover det kulturelle, også har et sjældent indgående geografisk kendskab til Italien. 

Særligt i kraft af vores mangeårige virke som restauratører og vinhandlere, har vi kørt Italien tyndt. I bil. Fra Nord til syd og tilbage igen.. I årevis. Jovist, vi har også fløjet. Men for søren, hvor har vi kørt.

Vi kender næsten Italien som vores egne baglommer. Vi har en rigtig god fornemmelse af, og indsigt i, hvor de gode områder er at finde. 

Vigtig detalje; er der god vin og god mad, befinder man sig med stor sandsynlighed også i et godt område (er der ikke altid god mad og vin i Italy? Jooo, men…:-D)

Fornemmelsen af at gøre en god handel, finder vi dels i vores erfaring med netop at handle og således vores købmandsskab. Og fornemmelsen lever så afgjort også i vores intuition. Begge dele forstærker hinanden. 

Vi har selvfølgelig allerede bygget flere huse og derfor mulighed for at vise hvad vi kan, frem. Så du som potentiel ny husejer, hurtigt kan få dig et indtryk. 

Endelig kommer vores vigtige netværk og mangeårige tilstedeværelse i både Toscana og Umbrien. Vi har en homogen gruppe af samarbejdspartnere i alle de forskellige led, som er nødvendige, når man handler med ejendomme og bygger i Italien.

VI KAN HJÆLPE DIG MED AT BYGGE DIT HUS I UMBRIEN & TOSCANA