Hvad tilbyder Castiglione del lago ?

Vores projektsalg ligger i Castiglione del Lago, Località Sanfatuccho, som er en fredelig lille perle. Det vildeste der sker er nok når byens kirkeklokker ringer. Ellers sker her (heldigvis) ikke så meget andet. Men i cirka 2 kilometers afstand i lige luftlinie og i 10 minutters køreafstand, ligger byen og kommunen Castiglione del Lago, hvor San Fatucchio ligger.

Her finder vi også Italiens fjerdestørste sø; 

Lago Trasimeno (Trasimeno-søen).

Restauranter, sport og natur

I Castiglione del Lago er der godt med restauranter, caféer og isboder, og her er også mulighed for en række forskellige aktiviter, såsom sejltur på Trasimeno-søen, spille tennis, fodbold, gå på stranden, fiske og andet godt. Der er sågar to små øer på Trasimenosøen, som man også kan besøge. 

Er man til golf, når man Umbriens største golf resort Lamborghini, på bare 5 minutter. Er man til trekking og/eller skiløb, er der cirka et par timers kørsel til bjergene. Elsker man sin cykel, er der anlagt cykelruter rundt om næsten hele Trasimenosøen, hvis kystlængde strækker sig over 56,3 km. 

Montepulciano, Montalcino og Chianti-områderne i Toscana ligger indenfor 30-90 minutters kørsel i bil.

rig mulighed for kulturelle oplevelser

Vinområderne Montefalco og Orvieto i Umbrien, ligger en lille times kørsel herfra. Det gør trøffel-området i Norcia også. Perugia når man på en halv time, Toscana på 10 minutter, Siena 45 minutter, Firenze en times tid, Rom centrum halvanden og Rom lufthavn, som vi anbefaler at man flyver til, ligger 1 time og 45 minutter herfra.

Beslutter man sig for at køre en længere tur, for eksempel nordpå til Piemonte, Verona, Milano – eller et af Alpernes store skiområder, tager det 3,5-4 timer. Det samme gør sig gældende hvis man i stedet vil sydpå, til Napoli og Amalfikysten.

 

Så San Fatucchio i Castiglione del Lago, ligger ret godt, både hvis man gerne vil blive i nærmiljøet, såvel som hvis man vil ud i landet og opleve mere og andet.

Et hus bliver til

Her er før-billeder fra vores eget ‘seconda casa’, netop i Castiglione del Lago, Loc. San Fatucchio. Det er en ubeskrivelig fantastisk følelse, at kunne følge med i hver mursten som bliver lagt.

Vi ejer stadig huset her og nyder det i fulde drag. Så bliver du medejer af et af de nye feriehjem vi skal bygge, på grundene ved siden af, bliver vi faktisk naboer!

VI KAN HJÆLPE DIG MED AT BYGGE DIT HUS I UMBRIEN & TOSCANA