ATTRAKTIVT PRISNIVEAU VED DELEØKONOMI FOR FIRE FAMILIER

Der er forskellige parametre som gør sig gældende, i forhold til det attraktive prisniveau i Castiglione del Lago, hvor vi har vores ‘Par2’-kategorier

  • Antallet af sovepladser
  • Betal for 1, få værdi for 4
  • Prisniveau flere kan være med i
  • Boligkonstellationen
  • Antallet af potentielle ferieuger
  • Beliggenhed, know-how og købmandsskab

Antallet af sovepladser, afspejler det lavere prisniveau. Hvis vi skulle gøre plads til flere sovepladser, ville det betyde ekstra kvadratmeter og således en højere kvadratmeterpris og sidst købesum.

Det er værd at notere, at prisniveauet er meget attraktivt, ikke kun fordi man reelt får bolig, for fire gange mere, end den sum man selv betaler. Men også, at prisen er i et lejde, hvor mange, som leder efter feriebolig, kan være med.

Det er vores indtryk, at man som feriebolig søgende familiepar/familier, i hvert fald må starte på minimum 1 million kroner. For at sande at det hurtigt bliver meget svært at finde noget som ligger et godt sted både i forhold til infrastruktur/lufthavn,

seværdigheder og oplevelsesmuligheder. Herunder restauranter, festivaller, vingårde, isbutikker, shoppingmuligheder med mere.

For ikke at nævne besværet med overhovedet at finde et godt og attraktivt sted. Det i sig selv er også en bedrift.

Men det er også svært at finde et sted, som ikke kun er billigt for økonomiens skyld, så kan billigt nemlig hurtigt gå hen og blive dyrt. Man vil gerne finde noget som naturligvis er økonomisk attraktivt, men samtidig skal det jo helst også være lækkert, bygget af materialer af høj kvalitet, der skal være stor funktionalitet og så skal det være dejlig bekvemt. Så rækker en million som udgangspunkt ganske enkelt ikke langt. Og slet ikke lidt over en halv, eller 600.000 kr. som i dette tilfælde.

Vi opnår også et attraktivt prisniveau, fordi der i boligen her, er kalkuleret med at bygge et dobbelthus, som giver en rigtig god økonomisk gevinst.

Vi har kalkuleret med 7-14 potentielle ferieuger, afhængig af sæson. Budgettet i Par2-kategorien er med sikkerhed en gevinst for de, som alligevel ikke har tid til at være afsted længere. For de som omvendt har mulighed for flere ugers ferie, kan man for eksempel købe sig ind i vores semi-single kategori for 1.125.000 kr, her har man potentielt huset et halvt år hvert år.

HVORFOR ER DET SÅ BILLIGT HOS OS?

Købmandsskab. Knowhow. Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. 

Vi tillader os at sige, at vi har gjort et godt stykke arbejde.

Vi har set os rigtig godt for. Vi er købmænd. Og vi har vidst hvor vi skulle lede, selvom vi har ledt længe. Det er det vi kalder at se sig godt for.
Da vi endelig fandt en passende lokation, var det i fuld erkendelse af, at vi aldrig ville være kunne komme så langt for kronen, havde vi investeret i et hypet og finansielt opskruet marked, som eksempelvis ved nordligere søer.

Vi var også på udkig efter et sted med færre indbyggere og mindre turisme. Således et område med fred og ro. Og mulighed for udendørs aktiviteter i nærområdet, som vandre- løbe- og cykelture. Sport, golf, trekking, ski. Området måtte nødvendigvis samtidig være centralt placeret, og nærmeste omegn kulturelt berigende. 

Alt dette har og kan Sanfatucchio. Derfor slog vi os ned her. Og derfor er det så billigt som det er for køber, at være med.

Stigende inflation - forventede stigninger i 2023

Det er for nuværende lykkedes os at holde de priser, som vi har sat til salg til i starten af 2022. Vores forventning er at kunne holde priserne resten af 2022, men at vi mod slutningen af året varsler prisstigninger fra 2023. 

APPELSIN

ARANCIA

ASSISTANCE VED KØB AF BOLIG PÅ EGEN HÅND

Er du på egen hånd, og føler du har brug for assistance i forbindelse med køb af bolig i Italien?

Måske har du selv fundet din drømmebolig, men har svært ved at komme videre fra hvor du befinder dig nu?

Måske kunne du godt tænke dig at finde din
drømmebolig, men ved ikke hvor du skal starte?
Eller måske har du bare brug for lidt hjælp generelt.

Måske vil vi have mulighed for at være til rådighed.
Kontakt os uforpligtende her, så finder vi ud af det sammen.

VI KAN HJÆLPE DIG MED AT BYGGE DIT HUS I UMBRIEN & TOSCANA